Styrelsemedlemmar

Siavash Habibi

Siavash Habibi

Styrelseordförande

Siavash jobbar i gränssnittet mellan näringsliv och civilsamhälle, senast som Europakonsult för Water.org, samt tidigare managementkonsult på the ForeSight Group. Han var varit nyhetsproducent på Manoto TV i London och har jobbat på Clinton Global Initiative i New York. Siavash har masterexamen i politik och internationella studier från Uppsala Universitet, samt kandidatexamen i statsvetenskap från California Lutheran University. Idag är han verksam på Tankesmedjan Global Utmaning.

Karl Danowsky Prytz

Karl Danowsky Prytz

Styrelseledamot

Karl har en bakgrund inom entreprenörskap, digitala affärsmodeller och tillväxtorganistioner. Senaste åren drev han Animail, en djuraffär på nätet som såldes hösten 2017. Karl har tidigare bla varit marknads och kommunikationsdirektör på Klarna och startat upp nya affärsområden inom digitala medier för Bonnier. Karl är mentor åt flera entreprenörer och är engagerad i socialt entreprenörskap. Hjärtefrågor är att skapa ett inkluderande samhälle utan utanförskap, barns välmående i skol- och hemmiljö, flickors rättigheter i utvecklingsländer samt stöd för människor på flykt från sina hem. Karl är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm.

Agneta Trygg

Agneta Trygg

Styrelseledamot

Agneta är en entreprenör som har startat många olika organisationer i sitt liv. För närvarande arbetar hon med Trygga Vuxna and Trygga Barnen. Agneta sålde nyligen sitt event och managementföretag Summit Sweden AB, vilket hon grundade 1998. Företaget gick mycket bra och vid slutet av 2015 sålde Agneta det för att kunna fokusera heltid på ”Corporate Social Responsibility” dvs företags samhällsansvar. För några år sen startade hon upp välgörenhetsorganisationen Trygga Barnen (www.tryggabarnen.org) tillsammans med sin familj. Trygga Barnen hjälper barn och tonåringar som växer upp i familjer som är drabbade av drog- och alkoholmissbruk. Nyligen startade Agneta även Trygga Vuxna, vilket – i kontrast till Trygga Barnen – fokuserar på medberoende vuxna. Webbsidan kommer att lanseras under 2016.

Karan Partovi

Karan Partovi

Styrelseledamot

Karan arbetar idag som biträdande rektor på den helt nya Raoul Wallenbergskolan i Järvastaden där han varit med från starten. Han är även högstadielärare på Raoul Wallenbergskolan i Bromma. Han är utbildad civilingenjör, civilekonom och innehar en lärarexamen med behörighet i ämnena matematik, fysik, teknik och ekonomi upp till gymnasienivå. Karan fortsätter att utbilda sig och är antagen till rektorsprogrammet med start hösten 2017. Innan Karan bytte karriär så arbetade han under 10 år som analytiker på Nordea bank där han de sista 3 åren arbetade i Köpenhamn för att bygga upp och utbilda personalen inom hållbarhetsfrågor.

Camilla Modin-Djanaieff

Camilla Modin-Djanaieff

Styrelseledamot

Camilla är en av grundarna av PR och kommunikationsbyrån ModinÅkerlind, med kontor i Stockholm. Innan dess jobbade hon med Childhood i USA samt var Marketing Director på ett modeföretag i NYC. Camilla är civilekonom med examen från Stockholms Universitet.

Jens Sjölund

Jens Sjölund

Styrelseledamot

Jens Sjölund är advokat på advokatbyrån Prio. Han och de övriga på byrån brinner för och arbetar med mänskliga rättigheter i olika former – brottmål, migrationsmål och vård i olika former. Intresset för mänskliga rättigheter knyter an med vad Non-Violence gör – ser till att vi får en bättre värld. Jens har en juristexamen från Stockholm universitet och har även studerat vid Wiens universitet. Han bidrar med juridisk kunskap, klokhet samt ordning och reda till styrelsen.

Anna Grassotti-Byström

Anna Grassotti-Byström

Styrelsesuppleant

Anna fokus ligger på kvinnors rättigheter och fredsbyggande arbete, senast som insamlingschef på Kvinna till Kvinna. Innan dess var hon regionsansvarig för Mellanöstern för samma organisation, men har även varit projektledare på UNICEF., samt arbetat med reklam och underhållning med fokus på marketing, strategisk kommunikation och projektledning bland annat på Hi Entertainment och MTG.

Om Styrelsen

Non-Violence Project Sweden’s ledning och styrning väljs in efter organisationens behov och styrelsemedlemmens kompetens. Styrelsens huvudsakliga uppgifter är att ge stöd till regionchef och skolansvariga/e i beslut, att bistå med introduktioner vilka gynnar organisationens syfte samt att lägga strategin för organisationens väg framåt. Styrelsemöten hålls ungefär varannan månad eller vid behov.