Vi inspirerar, engagerar och motiverar ungdomar att lära sig lösa konflikter utan våld.

The Non-Violence Project är en internationell organisation som arbetar med konkret icke-våldsutbildning.

Vårt övergripande mål är att radikalt minska våldet i samhället och utbilda nästa generations vuxna hur man just löser konflikter utan våld, bland annat genom ökad självkänsla, djupare insikter och större medvetenhet. Hittills har vi utbildat över 8 miljoner människor världen över – och vi behövs mer än någonsin!

Våra olika utbildningsmaterial riktar sig huvudsakligen till  skolan och sporten. Vi vänder oss primärt till ungdomar mellan 10-19 år, men kan anpassa uppåt och nedåt i åldrarna. Genom vårt programbibliotek stödjer vi lärare, ledare och volontärer som vill delta i ambitionen att minska våldet i vårt samhälle.

 • Inspirera!

  Inspirera till hur man löser konflikter utan våld.

 • Motivera!

  Motivera till att radikalt minska våldet.

 • Engagera unga

  Engagera unga genom ökad självkänsla och medvetenhet.

 • Utbildningsprogram

  Våra program finns inom skola, sporten och musiken med School´s For Peace och Sport´s For Peace

KNOWLEDGE IS POWER

Allting vi gör, gör vi för att vi vi få slut på våldet.

Vi tror att alla som har sett eller upplevt våld på något sätt hellre vill leva ett liv utan våld. Vi tror att du och alla andra bär på en vilja och en kraft att göra något bra med era liv och att du både vill och kan bidra med något positivt både för dig själv och de människor du har omkring dig.

“Inspirera ungdomar genom utbildning” är vår grundidé för vårt förändringsarbete. Vi strävar efter att förändra attityder och beteenden för att vi gemensamt ska värdera respektfulla relationer mellan människor.

Lär Dig!
Shoppa!
Donera
Starta!

The Non-Violence Project