Nyheter och Publikationer

oktober 8, 2018
Share : 

Peace Force – Weekday x Non-Violence Project

[av_textblock size='' font_color='' color='' admin_preview_bg='']
I dagarna lanseras samarbetet the Peace Force – Weekday x Non-Violence Project. Ett samarbete i två delar – ett nyskapat nätverk av talespersoner mot våld och en klädkollektion.

Det nya nätverket består av nio ambassadörer som på olika sätt blivit utsatta för våld och som därefter bestämt sig för att ta ställning mot våld i samhället.

I klädkollektionen pryds plaggen bland annat av vår symbol, den knutna revolvern. Kläderna inspirerades av europeiska utryckningsfordon och går i färgerna grönt, orange och svart. Kollektionen är unisex och kommer att släppas den 11:e oktober på Weekdays webbshop och i butiker.

Kolla in filmen som skapats i samband med samarbetet här.


[/av_textblock]

[av_tab_section transition='av-tab-no-transition' padding='default' tab_pos='av-tab-above-content' tab_padding='default' initial='1' id='' av_element_hidden_in_editor='0' av_admin_tab_active='1']
[av_tab_sub_section][/av_tab_sub_section][av_tab_sub_section][/av_tab_sub_section][av_tab_sub_section][/av_tab_sub_section][av_tab_sub_section][/av_tab_sub_section]
[/av_tab_section]

Share : 

Alla våra nyheter

Kolla våra globala och lokala nyheter från vårt nätverk. Rulla ned för arkiverade nyheter eller kolla in ditt lands sida för fler goda nyheter där du bor.

Alla våra publikationer

Kolla och ladda ner våra publikationer för att upptäcka våra åtgärder, projekt, prioriteringar, ekonomi och vår utsikt för de kommande åren.
downloadmagnifiercross