Nyheter och Publikationer

januari 25, 2016
Share : 

1 500 i manifestation mot våldet #läggnerdittvapen

I lördags hölls det en manifestation på Sergels Torg i Stockholm mot våldet som sker på våra gator. Initiativtagarna var familjen till den bortgångna Aiman Qablis familj och vänner. Vår projektledare Felicia Margineanu var på plats och representerade Non-Violence projects stöd mot våldet och höll ett tal till familjen och de som närvarade. Se SVTs inslag här.

Som Aimans far sa: "Det är inte mitt barn, ditt barn, eller grannens barn som blir utsatta. Alla barn, är våra barn. Vi måste som föräldrar och vuxna lyssna på dom. Lyssna till förortens musik, se hur de har det."

Vila i frid Aiman, vi jobbar varje dag med all kraft vi har för att inte fler ska råka ut för det våld som du och många unga råkar ut för.

Share : 

Alla våra nyheter

Kolla våra globala och lokala nyheter från vårt nätverk. Rulla ned för arkiverade nyheter eller kolla in ditt lands sida för fler goda nyheter där du bor.

Alla våra publikationer

Kolla och ladda ner våra publikationer för att upptäcka våra åtgärder, projekt, prioriteringar, ekonomi och vår utsikt för de kommande åren.
downloadmagnifiercross